23948sdkhjf

Alle gode gange tre for Building Green Aarhus

Byggeeventen Building Green har kridtet banen op til endnu et par dage i det bæredygtige byggeris tegn i Aarhus. Den 3. og 4. april slår messen endnu engang dørene op til Centralværkstedet centralt i Smilets By.

Programmet er nu offentliggjort, og det byder vanen tro på markante profiler fra ind- og udland krydret udstilling og nye tiltag som udstillingsområdet Innovation Village.

- Vi er glade for, at der igen i år er stor interesse for Building Green i Aarhus fra både oplægsholdere, debattører og udstillere. Alt tyder på, at eventen til april, ligesom de to foregående år, bliver et vigtigt samlingspunkt for branchen, siger Ditte Rosenquist, projektleder for Building Green.

Projektørlyset på de grønne ildsjæle
Fokuspunkterne i årets program er det bæredygtige byggeri i forhold til FNs 17 verdensmål, byggeløsningers miljøeffekter, det bæredygtige byrum, fremtidens boligtendenser samt innovation og teknologi.

På udstillingsområdet Innovation Village, et af årets nye tiltag, rettes projektøren på de mange græsrødder, iværksættere, start-ups, og studerende. Dem der med deres ideer og løsninger kan skabe større værdi i det bebyggede miljø, give et modspil og inspirere de mere etablerede aktører i branchen.

Messegæsterne kan vanen tro også hente viden og inspiration fra oplæg på de tre Central Stage, Main Stage og pop-up  scenen Go Green.

En af årets hovedtalere er den anerkendte, britiske arkitekt Sadie Morgan. Hun står bag tegnestuen Drmm og har blandt andet vundet prisen RIBA Stirling Prize for ombygningen af den træbeklædte mole Hastings Pier i England. Sadie Morgan går på Central Stage den 3. april kl. 12.30.  

Foruden de internationale hovedtalere har Building Green også fokus på lokale cases fra Aarhus med debatter og oplæg, der går i dybden med alt lige fra aarhusianske byområder til indeklima i de aarhusianske skoler.

Building Green Aarhus 2019 - Tid, sted og tilmelding

Building Green har åbent den 3. april kl. 9-17 og den 4. april kl. 9-16.

Der er gratis adgang. Hent din gratis billet på buildinggreen.eu/aarhus

Centralværkstedet, Værkmestergade 7-9, 8000 Aarhus C

Du kan se hele programmet her på Building Green Aarhus’ hjemmeside.

 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.207