23948sdkhjf

Lars Larsen gør det selv: Indretter golfcenter med egne møbler

Det Lars Larsen-ejede hotel og golfanlæg Himmerland Golf & Spa Resort har netop taget hul på en omfattende renovering af samtlige 60 værelser.

16 millioner kroner koster arbejdet, som står på de kommende fire måneder. Arbejdet er lagt i hænderne på det lokale tømrer- og snedkerfirma Kastberg A/S i Aars.

- De startede tirsdag morgen (den 8. januar 2019, red.) med at rive ned på badeværelserne, siger centrets administrerende direktør Mark Bering, som står nu i spidsen for renoveringen - blot én uge efter hans første arbejdsdag - til Wood Supply.

Indretning af værelserne er sket i samarbejde med virksomheden Interior Direct, som er specialiseret i design af hoteller.

Mark Bering lægger i den forbindelse ikke skjul på, at det fordelagtige i at være ejet af Lars Larsen Group. Gruppens selskaber kommer således til at levere alt interiør med badeværelserne som eneste undtagelse.

- Interior Direct har selvfølgelig fået besked på, at vi gerne vil have dén seng fra Jysk og dét møbel fra Bolia, siger Mark Bering.

Renoveringen ventes gennemført i begyndelsen af maj, så arbejdet er afsluttet, når Europa Tour turneringen i golf, Made in Denmark, vender tilbage til Himmerland sidst i maj.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.41