23948sdkhjf

Tidligere Facebook-chef satser på dansk møbel-startup

2 mio. dollar fra en række investorer skal give et boost til danske Cylindo, der hjælper møbelbranchen med at visuelle søgemuligheder på deres hjemmeside, så forbrugerne kan se møblerne virtuelt i deres egne stuer inden køb. 

Det skriver Børsen.

Pengene kommer blandt andet fra den tidligere kommunikationschef i Facebook, der med sit bidrag investerer stort i den danske startup.

Penge skal udelukkende gå til automatisering i virksomhedens processer i forbindelse med at skabe den 3D-modeller af kundernes produkter.

- I dag kræver det en form for manuel involvering på den ene eller den anden måde, og den proces er vi nødt til at automatisere endnu mere, hvis vi skal kunne servicere den store efterspørgsel, der er i markedet, siger Janus Jagd, administrerende direktør i Cylindo.

Også tidligere har Cylindo fået et skub fra rigmænd uden for landets grænser. I 2014 millioninvesterede den amerikanske venturefond Voivoda og den danske Tradeshift CCO Chritstian Hjort i virksomheden, der særligt de seneste år er vokset stødt. Alene fra 2016 til 2017 er omsætningen fordoblet. 

Cylindo tæller i dag omkring 90 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109