23948sdkhjf

Amerikanske dollars skal digitalisere møbelindustrien

Amerikansk investor kaster millioner efter den danske it-virksomhed Cylindo, der med sit indretningssoftware retter et digitalt angreb mod både dansk og udenlansk møbelindustri.
Det er den amerikanske venturefond Voivoda og den danske Tradeshift CCO Chritstian Hjort, der har millioninvesteret i Cylindo og dennes digitale indretningssoftware, skriver EpN.

- Cylindo har et solidt team og nogle super stærke produkter, som løser nogle helt basale udfordringer for en stor industri, der kæmper for at komme ind i den digitale tidsalder. Det har allerede god vækst blandt nogle af de største møbelvirksomheder i Norden og i USA, og deres markedsstrategi kan nemt skaleres til små og mellemstore virksomheder. Så Cylindo teamet står med gode kort på hånden for at vokse forretningen til +100 millioner dollars i omsætning i løbet af de næste tre til fire år, siger Christian Hjort til Trendsonline.dk om den million store investering.

Cylindos software hjælper møbelbranchen med at tilbyde visuelle søgemuligheder på deres hjemmeside, så forbrugerne kan se møblerne virtuelt i deres egne stuer inden køb.

Bolia øger netsalg
Et af de møbelhuse, der anvender Cylindos indretningssoftware på sin hjemmeside, er Bolia, og her har man hurtigt kunne se en forøgelse af salget via hjemmesiden efter installering af softwaren. Hele Bolias online-butik er nemlig koblet på Cylindos Room Planner, hvorfra kunden kan føje varerne direkte til indkøbskurven.

- Bolia vil og er first-movers, og derfor gav Room Planner, da det først blev lanceret, god værdi. Ingen havde noget i denne klasse. Nu bliver Room Planner brugt både af kunden når han/hun drømmer hjemme i privaten, når et køb modnes. Desuden bruger vores butikspersonale programmet som en del af at visualisere kundens potentiel nye stue, siger Webmanager Søren Skjelbo fra Bolia.

Cylindo blev stiftet i 2009 af to tidligere studiekammerater, Lasse Krügermeier og Janus Jagd,
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063