23948sdkhjf

WO Interior genvinder international pris

For anden gang i træk er virksomheden blevet tildelt den internationalt anerkendte pris; ”Interzum award – intelligent material & design”.
Interzum, der er én af verdens største messer for underleverandører til møbelindustrien, løber af stablen i dagene 25.-28. maj. Men allerede inden messen skydes i gang i Köln, er WO Interior A/S godt på vej til endnu en international succes.

Således er virksomheden – for anden gang i træk – blevet udpeget som modtager af den anerkendte ”Interzum award – intelligent material & design” indenfor kategorien; ”high product quality”.

Og i forhold til 2009, hvor WO ligeledes vandt prisen, er man nu kommet med i den absolutte top, idet juryen har fundet WO´s innovative løsning så interessant, at den er kommet i gruppen ”best of the best”.

Et gennembrud for branchen
Ifølge indehaver Niels Flemming Troelsen er prisen kommet i hus på grund af WO Interiors målrettede arbejde med at videreudvikle sin patenterede kantbåndsløsning i linoleum.

Med baggrund i innovativ teknologi er det nemlig nu lykkedes at fremstille kantbåndene i en kvalitet, som kan benyttes i CNC-bearbejdningscentre. Det muliggør påføring i organiske former med en radius på 15 mm.:

- Med andre ord er vores produktionsteknologi nu så langt fremme, at produkter i møbellinoleum kan sidestilles med andre kendte overflader som finer og laminat. Det betragtes som et stort gennembrud for branchen, da linoleum altid har været en niche, hovedsageligt præget af en snedkermæssig indstilling til produktion. Sådan behøver det nødvendigvis ikke være længere, siger Niels Flemming Troelsen.

- Det er ikke uden grund at vi alle er stolte hos WO – hele teamet har arbejdet hårdt og målrettet for at nå hertil, slutter WO-indehaveren.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094