23948sdkhjf

Betydelig fremgang hos Kvist Industries

Den sydvestjyske møbelproducent melder om markant højere aktivitet i årets første fire måneder sammenlignet med i fjor. Samtidig er man på vej med en FSC-certificering.
Der er igen ved at være travlt hos møbelproducenten Kvist Industries, der har hovedafdeling i sydvestjyske Årre.

2011 er indledt med stigende aktivitet, og ved udgangen af april måned ligger ordreindgangen på niveau svarende til de første seks måneder sidste år:

- Dette er naturligvis meget positivt, og vi håber, det er et udtryk for, at vore samarbejdspartnere har fået genoprettet aktivitetsniveauet efter finanskrisen, oplyser virksomheden i sit månedlige nyhedsbrev.

Fordobler kapaciteten i Slovakiet
På kort sigt betyder fremgangen desværre, at Kvist Industries må operere med længere leveringstider end normalt, fordi den aktuelle kapacitet ikke kan håndtere den forøgede volumen – hverken hos Kvist Industries selv eller fabrikkens leverandører.

Der er dog udsigt til forbedringer på den front. Kvist-ledelsen har således foretaget en række investeringer i produktionen, som forventes at nedbringe leveringstiderne:

- På længere sigt normaliseres leveringstiderne, da vi har øget vore kapaciteter, investeret i ny CNC teknologi og ikke mindste fordoblet vore faciliteter i Slovakiet, således vi her nu råder og ca. 6.000 m² produktion og lager, oplyser Kvist Industries.

Alle afdelinger med i FSC
Kvist Industries oplyser desuden, at samtlige af virksomhedens afdelinger er blevet medlem af FSC Danmark, og virksomheden er langt fremme i processen mod at blive certificeret under den internationale mærkningsordning:

- Vi forventer at kunne afslutte certificering i løbet af året. Frem til generel certificering løses FSC opgaverne gennem vort søster selskab Daqua Limtræ, oplyser Kvist Industries.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094