23948sdkhjf

Kvist styrker kundefokus med nyansættelse

2020 blev trods en fornuftig start på året lidt af en udfordring for Kvist Industries i Årre. Nu er produktionen igen tilbage på fuld kraft, og virksomheden ser ind i et travlt første halvår af 2021, men sommerens mere stille periode blev benyttet til at kigge indad i organisationen.

Et eftersyn der resulterede i, at Kvist besluttede at styrke den salgs- og markedsføringsmæssige funktion i virksomheden, hvilket man nu har gjort med ansættelsen af Kim Berg Jacobsen i rollen som Chief Commercial Officer.

– Kim har en bred erfaring som salgsansvarlig inden for interiør- og modebranchen, og vi forventer, at Kim med denne erfaring kan være et stærkt bidrag til den transformation af virksomheden, som vi vil gennemføre de næste par år. Vi skal sikre at kunder og kundeservice kommer i højsædet, lyder det fra adm. direktør Jens Bach Mortensen.

Kvist ønsker med etablering og implementering af en ny salgs-og markedsførings strategi, hvor Kim Berg Jacobsen vil bidrage med sine mange kompetencer, at fokusere endnu mere på at levere service i høj kvalitet og sikre den proaktive kundekommunikation.

– Kvist er en helt unik virksomhed som mange anerkendte brands benytter som afsæt for deres succes. Dette gode samarbejde skal ikke bare vedligeholdes, men også udvikles. Jeg glæder mig derfor til, sammen med det øvrige salgsteam, at videreudvikle virksomhedens værdiskabelse overfor kunderne, og se dette udmønte sig i langsigtede strategiske partnerskaber, udtaler CCO Kim Berg Jacobsen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.11