23948sdkhjf

Disse ordrer vakte opsigt

Nogle ordrer var store, andre gjorde sig bemærket på anden vis. Wood Supply har samlet en liste over de største og mest opsigtsvækkende ordrer i 2018. 

Efter kriseår: Tvilum modtager kæmpeordre fra Ikea
Tvilum gik konkurs i starten af året, men i november vendte humøret for alvor for møbelvirksomheden, der blev genskabt efter konkursen.

Tvilum modtog nemlig en løbende ordre fra Ikea, der hvert år får en værdi på 120 mio. kr.

- Det er et kæmpe gennembrud for os, sagde Tvilums adm. direktør Torben Porsholdt dengang til Midtjyllands Avis.

Ordren lyder på garderobeskabe, der formentlig skal produceres på fabrikken i Kjellerup.

Møbelsnedkeri melder ordrestop: - Det er hektisk og vildt
Inventarsnedkeriet fik rygende travlt i årets sidste måneder. Så travlt, at virksomheden måtte melde ordrestop indtil udgangen af året.

En stor ordre på komplet leverance på specialinventar til 86 lejligheder i lejlighedshotellet GuestApart svarede til cirka et halvt års omsætning for det lille snedkeri. Derfor måtte man sætte al anden aktivitet på pause for at nå i mål med ordren.

Storordre: Flykæmpe køber danske kontormøbler
Møbelproducenten Dencon fik en stor ordre i hus hos flyselskabet Norwegian. Ordren lød på 700 arbejdsstationer, som blev leveret i november.

- Det er den største enkeltordre igennem de senere år. Det har været en hård og god proces, og vi glæder os over, at vi både i forhold til designudtryk, funktionalitet, kvalitet og pris er fuldt ud konkurrencedygtige til også at vinde store ordre i udlandet, sagde direktør Henrik Søgaard Feld tilbage i oktober.

Kæmpebid på Stockholms-messen: Ungt firma sælger 1200 barstole i ét hug
Designbrandet Please Wait to be Seated fik noget ud af sin deltagelse på årets udgave af Stockholm Furniture & Design Fair.

Den københavnske virksomhed landede sin største ordre nogensinde, målt på styktal, og sender 1200 barstole til Sverige og et nyt koncept hos bilproducenten Volvo.

Stolene leveres over en periode på to år.

Storordre: Lokale køkkener i Nordjyllands højeste bygning
Der skal nordjyske køkkener i Nordjyllands højeste byggeri.

I alt fik den nordjyske køkkenproducent JKE en ordre på inventar til køkken, bad og gadarobe til 166 lejligheder i byggeprojektet Horisont. 

Særordre kræver ny hal og kæmpesav
81 douglas-graner fra skovene ved Almindsø, Slåensø og Salten Langsø på Silkeborg-egnen skal omdannes til bjælker, som skal bruges i en ny fløj på Nyborg Slot på Fyn.

Den opgave fik Grønagergård Savværk i Gjern, der måtte indkøbe en ny kæmpesavn til 1,5 mio. kr. for at levere ordren på stammer af 10-14 meters længde. 

Dansk tv-vært sælger designmøbler til Aston Martin
Om end ordren ikke er blandt de største gjorde Emil Thorups salg til bilmærket Aston Martin sig også bemærket i 2018. 

Bilmærkets forretning i Tokyo købte nemlig den danske TV-værts designmøbler fra designvirksomheden Handvärk.

Idealcombi-direktør: Vores virkelige testcenter er Island
Vinduesproducenten fra Thy skabte opmærksomhed, fordi salget til Island er vokset betragteligt.

Den ene ordrer efter den anden blev leveret til vulkanøen – særligt efter Idealcombi gik solo med salget til øen og brød samarbejdet med byggemarkedskæden Husasmiðjan; et brud, der dog efterfølgende vakte opmærksomhed grundet kædens kritik af Idealcombi. 

Multiform skal levere køkkener til eksklusive byhuse på privat ø
43 luksusbyhuse fik i 2018 køkken og garderobe fra køkkenproducenten Multiform.

Byhusene ligger på den 7.000 kvadratmeter store private ø Sivholm i Københavns Sydhavn. Husene varierer i størrelse, men vil alle have private træterrasser helt ned til kanalen og egen, privat badebro ned til havnevandet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113