23948sdkhjf

Storordre: Lokale køkkener i Nordjyllands højeste bygning

Alt fra studieboliger til penthouse lejligheder bliver udstyret med nordjyske køkkener, badeværelser og garderober fra JKE i det ambitiøse byggeprojekt Horisont. 

I alt gælder det 166 lejligheder i det, der bliver Nordjyllands højeste bygning.

Bag byggeriet står NCC, der ikke blot har valgt JKE, fordi det er en nordjysk producent:

- Byggeriet er i høj kvalitet, og det kalder på kvalitetskøkkener. Her viste JKE et professionelt engagement, som sikrede dem opgaven, siger senior projektchef ved NCC Bjørn Christensen i en pressemeddelelse.

Fælles indsats
Selvom kvalitetskøkkener sikrede JKE ordren i den 70 meter høje bygning, der er i vente på Lindholm Brygge, er virksomheden ikke kommet sovende til opgaven. Erfarne kræfter er sat ind for at få landet ordren.

- Vores erhvervskonsulenter Jens Bast og Michael Vangsted har gjort en kæmpe indsats for at få ordren i hus, og så har der været tale om et godt og tæt samarbejde med fabrikken i Jerslev, som skal levere køkkenerne, siger salgs- og marketingchef Claus Nielsen fra Køkken- og Hvidevarebrugsen i St. Ajstrup, som er JKE forhandler i Brønderslev og St. Ajstrup.

De mange køkkener, badeværelsesmøbler og garderober skal leveres fra foråret 2019 og frem til sommeren 2020, hvor byggeriet skal stå færdigt.

Selvom den kommende ejere af lejlighederne ikke selv for lov til at vælge køkken, badeværelse og garderobe står de dog ikke uden for indflydelse. Eksempelvis får de mulighed for at tilkøbe særlige ønsker.

Læs mere om: JKE
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079