23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner

Wood Supply har igen samlet ugens rokader i træ- og møbelbranchens ledelse

Bango A/S
Frank Borch-Olsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Bango A/S i stedet for Eskild Lyngholm. Desuden er Michael Nørgaard Nielsen trådt ind i bestyrelsen, mens Thomas Kingo Hede Karlsen og Bjarne Pedersen er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Bango A/S er en specialbutik inden for vinduer, døre og garageporte.

Brifa Maling A/S
Jens Wido Ostendorf er indtrådt som bestyrelsesformand hos Brifa Maling A/S, mens Michael Alfred Hildegard Ostendorf er trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Brifa Maling A/S producerer maling til forbrugere og industri.

Dragon A/S
Henrik Jørgensen er indtrådt som administrerende direktør hos Dragon A/S i stedet for Finn Rosenkranz Pedersen. Samtidig er Nicolai Christen Dyhr indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Flemming Bach Hoffmann. Ligeledes er Søren Sloth Jensen og Birger Krogh trådt ind i bestyrelsen i stedet for Torben Dhalvad og Henrik Jørgensen (kilde: CVR).

Dragon A/S producerer slibematerialer.

Findahls Møbelfabrik A/S
Jens Ole Staghøj er indtrådt i direktionen hos Findahls Møbelfabrik A/S i stedet for Orla Findahl, der også er trådt ud af bestyrelsen. Samtidig er Henrik Steen Jensen indtrådt som bestyrelsesformand i stedet for Olaf Skjødt, ligesom Svend Olaf Hansen og Hans Houlind er trådt ind i bestyrelsen. Desuden er Palle Winther Lybæk og Carl Jørgen Mazanti trådt ud af bestyrelsen (kilde: CVR).

Findahls Møbelfabrik A/S er en vestjysk møbelproducent.

K.R. Hospitalsudstyr A/S
Lars Philip Knudsen er indtrådt som administrerende direktør hos K.R. Hospitalsudstyr A/S i stedet for Liv-Janne Fiksdal Hansen (kilde: CVR).

K.R. Hospitalsudstyr A/S producerer hospitals- og plejesenge.

Svane Køkkenet A/S
Mogens Elbrønd Pedersen er indtrådt som administrerende direktør hos Svane Køkkenet A/S i stedet for Karsten Rydder Pedersen. Ligeledes er Nicolaj Philipsen trådt ind i bestyrelsen i stedet for Karsten Rydder Pedersen (kilde: CVR).

Svane Køkkenet sælger køkken- og garderobeløsninger.

Tjørnbo ApS
Lise Rønfeldt Greve og Marianne Kjær Kjellerup er trådt ind i bestyrelsen hos Tjørnbo ApS (kilde: CVR).

Tjørnbo ApS producerer senge.

Torring A/S
Mads Peter Leth Christiansen er udnævnt til bestyrelsesformand hos Torring A/S i stedet for Johan Frederik Leth Christiansen, der bliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Torring A/S producerer inventar til svømmehaller.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078