23948sdkhjf

Lavere overskud hos Duba-B8

Kontormøbelproducenten kunne i 2010 fremvise sorte tal for tredje år i træk, men der var tilbagegang i både omsætning og resultat.
Duba-B8 har netop offentliggjort regnskabstallene for 2010, og firmaet må konstatere, at lavkonjunkturen også gjorde det vanskeligt at sælge kontormøbler i det forgangne år.

Omsætningen faldt med 10 % til 207 mio. kroner, og det smittede af på bundlinjen, hvor resultatet gik tilbage fra knap 2,9 til 0,5 mio. kroner efter skat:

- Den finansielle og økonomiske krise har fortsat i 2010 betydet en opbremsning i markedet, og forventningerne til salgsudviklingen for 2010 blev ikke indfriet, skriver ledelsen blandt andet i sin beretning.

Forventer stigende aktivitet
Som konsekvens af det lavere aktivitetsniveau har Duba-B8 gennemført en række tilpasninger, og ledelsen vurderer på den baggrund, at organisationen nu er strømlignet til at forfølge virksomhedens langsigtede strategi.

I december 2010 hentede Duba-B8 en af de helt store kontrakter, da virksomheden blev eneleverandør til flere end 1.000 Nordea-filialer i Norden, og generelt forventer ledelsen stigende aktivitet og et nyt overskud i 2011:

- Den faldende markedsaktivitet, som har fundet sted i de senere år, forventes ikke at fortsætte. Der forventes en stigning i aktiviteten og et positivt resultat i 2011. Det strategiske fokus som full-line produkt- og serviceleverandør til de største danske og norske virksomheder fastholdes, lyder meldingen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109