23948sdkhjf

Vinduesproducent: Digital platform bedre end forventet

Onlineunivers til håndværkere trækker stor opmærksomhed

I maj måned lancerede KPK Døre og Vinduer en digital platform, der skulle gøre livet lettere for de danske håndværkere.

Platformen, der har fået navnet KPK 365, skulle blandt andet gøre det nemt og hurtigt at beregne pris, give tilbud og bestille nye døre og vinduer – uanset hvor håndværkeren måtte befinde sig.

Det har her et halvt år efter vist sig at være en stor succes: 700 håndværkere har oprettet sig som brugere.

Det er tal, der i høj grad glæder KPK’s salgschef Peter Bechmann:

- Det er meget tilfredsstillende, at så mange håndværkere har taget godt imod platformen – og faktisk er det endnu flere, end vi havde turde håbe på. Flere har meldt tilbage, at det virkelig har ramt et behov i markedet, og det positivt, at vi nu også har et godt tilbud til de håndværkere, der foretrækker en digital dialog, siger Peter Bechmann i en pressemeddelelse. 

Undersøgelse gav svaret
Platformen blev blandt andet lanceret som konsekvens af en markedsundersøgelse foretaget af KPK blandt cirka 500 håndværksmestre.

Her kom det til udtryk, at hele 65 procent af de danske håndværkere anskuer det som en udfordring, at de ikke selv har mulighed for at beregne tilbud, når de skal handle byggematerialer.

Det kan blandt andre Martin Keinicke, der er daglig leder af Korsør Byggeservice, også nikke genkendende til:

- Det er en stor fordel, at man hurtigt kan beregne priser på opgaverne, da det gør os mere konkurrencedygtige i en tid, hvor alt skal gå stærkt, siger hab,

- Samtidig bevæger alt sig i den digitale retning, hvor især de yngre håndværkere ser det som en naturlig del, at tingene foregår online. Derfor forventer vi også at komme til at bruge KPK 365 endnu mere fremadrettet, 

Det er ikke kun prisberegningen, som den nye platform kan bidrage med.

I KPK 365 kan håndværkeren også oprette og arkivere sager, lægge eventuelle monteringsudgifter oveni materialeprisen, vælge farver og tilbehør som beslag og håndtag samt sende tilbuddet direkte videre til kunderne med håndværkerens eget logo på.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078