23948sdkhjf

Efter Brexit-aftale: Idealcombi er optimistisk

Onsdag aften kunne offentligheden få indblik i et udkast til den udtrædelsesaftale, som Storbritannien og EU blev enige om tidligere på ugen.

Ifølge aftalen kommer briterne til at indgå i en begrænset toldunion med EU. Aftalen indebærer stramme regler for statsstøtte samt de nuværende krav til arbejdsforhold og miljø som i dag.

Og dét er gode nyheder for vinduesproducenten Idealcombi, der får mere end 20 procent af sin omsætning fra Storbritannien. Det siger virksomhedens direktør Claus Winther til Børsen:

- Der er nogle positive ting i aftalen. Det er vigtigt, at der er fokus på, at de parametre, vi kæmper på, er lige, og med aftalen vil konkurrencen mellem producenterne være lige. Vi har fået lidt ro på bagsmækken for nu, siger han på vegne af virksomheden, der har 30 ansatte i London.

Claus Winther har tidligere på ugen udtalt til Licitationen – Byggeriets Dagblad, at Idealcombi har oplevet et vakuum i det britiske marked i år. Ifølge Claus Winther er der tale om en stagnation i markedet – en stagnation, der enten skyldes brexit eller hård priskonkurrence.

- Vi er ikke gået tilbage, men vi har oplevet en stagnation. Jeg tror ikke, vi kommer ud af året med vækst på det britiske marked. Men vi tror fortsat på mulighederne derovre og det ser pænt ud de næste otte måneder, fortalte Claus Winther til Licitationen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Redaktionen anbefaler

Send til en kollega

0.094