23948sdkhjf

Storordre: Standardvinduer har central rolle i nyt renoveringsprojekt

Krone Vinduer forbindes ofte med specialløsninger til store byggerier, men denne gang er det vinduesproducentens standardvinduer, der har fået en vigtig plads i en renovering af et stort boligprojekt i Aalborg Øst.

Entreprenørfirmaet MT Højgaard står bag renoveringen af bydelen Ravnkildevej, hvor 176 boliger nu lever op til tidens energikrav. Det sker med hjælp fra vinduesproducenten.

- Vi valgte Krone Vinduer som leverandør, fordi deres bredde standardprogram dækkede vores behov. Det gjaldt både en skarp pris, de strenge energikrav og en fleksibilitet, der gjorde vores arbejde meget lettere, siger Ole Pedersen, MT Højgaard i en pressemeddelelse.

Standardvinduer i projektsager
Alle vinduer og døre til projektet i Aalborg består udvendigt af en gråmalet aluminiumskappe og er indvendigt opbygget med hvidmalet fyrretræ. Projektet består både af vinduer med og uden kompositdel, indadgående dreje/kip vinduer og facadedøre.

Alle vinduer er desuden udført med tre-lags energiglas og er A-mærket.

Ordren til Ravnkildevej lyder på et større millionbeløb og produceres på begge Krone Vinduers produktionsafdelinger i Harken og Aabybro.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094