23948sdkhjf

Navnenyt: Verpan får ny salgsdirektør

Producenten af danske Verner Pantons design, Verpan, har ansat Sten Petersen som ny salgsdirektør for eksport for Europa, Mellemøsten, Afrika, Asien og Stillehavet.

Sten Petersen kommer senest fra en stilling som salgsdirektør hos møbelfabrikken Erik Jørgensen. Fremover får han ansvaret for både at præsentere at præsentere og implementere Verner Pantons design både på detail- og kontraktmarkedet.

Bygma-medarbejder har 25 års jubilæum 
Stig Hvalsøe fra Bygma Viby Sjælland kunne 1. november fejre 25 års jubilæum. Indtil for få måneder siden var Stig Hvalsøe direktør for forretningen, men er nu Key Account Manager som en konsekvens af sit ønske om at have endnu tættere daglig kontakt med kunderne.

Stig Hvalsøe har været en del af Bygma siden den trælast, hvor han var filialchef blev opkøbt af Bygma i 1996.

Ny produktionstekniker til KPK Døre og Vinduer
Tommy Jensen, 54 år, Vorupør, er pr. 10. september 2018 tiltrådt stillingen som produktionstekniker hos KPK Døre og Vinduer i Nykøbing Mors. 

Her skal han primært stå for udvikling og optimering af digitale løsninger i produktionen samt sikring og forbedring af det produktionstekniske flow, herunder løbende implementering af Lean.

Stillingen er nyoprettet i forbindelse med virksomhedens opprioritering af digitalisering og effektivisering inden for det produktionstekniske område.

Tommy Jensen er uddannet produktionsingeniør og kommer fra en stilling hos vindues- og dørproducenten Idealcombi. Han har desuden tidligere været logistikchef hos Rationel Vinduer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11