23948sdkhjf

Møbelfabrik skal i retten

Bagmandspolitiet mener, at Erik Jørgensen Møbelfabrik har holdt priserne på designermøbler kunstigt oppe. En tynd sag, lyder det fra direktør og medejer, Niels Jørgensen.
Erik Jørgensen Møbelfabrik er under anklage for ulovlig prisfastsættelse, og fabrikkens ledelse skal derfor møde i retten i Svendborg den 6. og 11. maj. Det oplyser Fyens Stiftstidende.

Sagen kom frem i december 2010, hvor Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen kunne meddele, at der var rejst tiltale mod fabrikkens direktør samt salgs- og marketingschefen.

Adm. direktør Niels Jørgensen har tidligere betegnet sagen som ubegrundet , og overfor Fyens Stiftstidende fastholder han denne udmelding:

- Jeg synes, det er en tynd sag. Der er tale om en misforståelse af den seriøse måde, vi ønsker at drive forretning på. Man har taget nogle citater, der er revet ud af helheden. Der har ikke været nogen trussel fra vores side, siger han.

Sagen mod Erik Jørgensen Møbelfabrik er rejst på baggrund af et kontrolbesøg i 2008, der var led i en større aktion rettet mod den danske møbelbranche.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078