23948sdkhjf

Øjeblikke fra Orgatec: Montana tæt på endnu en pris

28 håndværkere fra messestandsleverandøren Ambiente har siden 13. oktober arbejdet hårdt for at få 10 af de 41 danske stande klar til dette års Orgatec i Köln. Desuden har virksomheden bidraget med én stand til Design Post for Carl Hansen. 

I alt er det blevet til 1.225 kvadratmeter messestand for virksomheden, hvoraf den største stand tilhørte Fritz Hansen med 330 kvadratmeter.

En anden af Ambientes stande stak dog også ud fra mængden. Det gæler Monatans pastelfarvede stand, der blev nomineret i kategorien ”best use of colour”.

Tidligere på året udløste samme nominering en pris til Salone del Mobile i Milano, men denne gang forblev det ved nomineringen.

Kreative valg
Det er ikke kun Montana, der har leget med farver, former og skæve udtryk for at gøre sig bemærket på årets messestande.

Ifølge Ambiente har standene på messen generelt vist et højt niveau med kreative indspark. En virksomheden havde eksempelvis spændt et fodboldnet udover en ramme og indsat tusindvis af pap-kaffekopper.

Selvom Orgatec sluttede 27. oktober forlader folkene i Ambiente først Köln 31. oktober, når alle byggematerialer er pakket ned igen. Det gælder i alt 15 hele læs fragtet med lastbil.

Foruden Monatana blev +Halle også nomineret til en pris, mens danske Grape Design løb med en sejr i kategorien ”best use of material” med deres 5 meter høje softwalls i papir.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094