23948sdkhjf

Navnenyt

Bygma-jubilar har tilbagelagt af 2,5 millioner kilometer, mens Inwido har fået ny HR-konsulent

Inwido ansætter ny HR-konsulent
Klaus Henrik Andersen, 53 år, Thisted, er pr. 24. september 2018 tiltrådt som HR-konsulent hos Inwido i Aalborg. Her skal han primært stå for HR-relaterede opgaver for KPK Døre og Vinduer og Outrup Vinduer & Døre, som begge er en del af Inwido-koncernen.

Klaus Henrik Andersen har mange års praktisk erfaring i at arbejde med mennesker og kommer senest fra en stilling som vejleder og underviser på Thy-Mors HF & VUC.

Derudover har han tidligere været vejleder og coach på Thisted Daghøjskole samt rådgiver og konsulent ved HK i Aalborg.

25 års jubilæum: Bygma-medarbejder har kørt 2,5 millioner kilometer 
Brian Thaysen, der er chauffør i Bygma Aabenraa, kunne 18. oktober fejre 25 års jubilæum. Han kører gennemsnitligt 100-110.000 km om året, når han bringer byggematerialer ud til kunder rundt om i Europa.

Fra barnsben har Brian Thaysen haft sin gang i Bygma Aabenraa, som dengang hed Voetmanns Tømmerhandel. Familiens nabo var ansat som chauffør i tømmerhandlen og den lille Brian, der var dybt fascineret af de store, flotte lastbiler fik af og til lov at komme med på langtur.

Allerede som 13-årig kom han på lønningslisten, da han vaskede lastbiler for de enkelte chauffører, som dengang selv havde ansvar for at holde bilerne rene. Og fra 7.klasse blev han ”rigtigt” ansat i skoleferierne til forefaldende arbejde på tømmerhandlen.

Efter skolen tog han en 2-årig uddannelse hos Voetmanns Tømmerhandel. Efterfølgende blev han ansat i et speditionsfirma i Padbog, hvor han kørte med byggematerialer. I 1993 kunne han så begynde karrieren hos Bygma.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219