23948sdkhjf

Troldtekt åbner ny fabrik: Potentialet er enormt

Der har været fuldt tryk på produktionen, siden bestyrelsesformand Nils Nygaard i 2005 trådte ind ad døren til sit første bestyrelsesmøde hos Troldtekt.

Men selvom formanden netop er rundet 75 år, har han stadig sin største milepæl foran sig: åbningen af en ekstra produktionslinje, der fra om få måneder udvider produktionen 12.000 ekstra kvadratmeter.

– Selvom vi har investeret massivt i at udvide og modernisere den nuværende fabrik, er vi kommet til et punkt, hvor markedet er for stort til én linje, siger Nils Nygaard i en pressemeddelelse som forklaring på, hvorfor virksomheden inden længe udvider med en robotstyret produktionslinje og fordobler kapaciteten. 

Enormt potentiale
Med den stigende efterspørgsel de senere år er de kommende lokaler længeventet:

- Der er brug for en stor del af den nye fabrik fra dag ét alene til at betjene kunderne i Danmark, siger Nils Nygaard om den vækst, virksomheden oplever.

Foruden fokus på de danske kunder har Troldtekt også ambitioner uden for landets grænser. Det gælder blandt andet i Tyskland og Sverige, hvor man gennem datterselskaber ser store muligheder inden for særligt skolebyggeri.

– Når vi for alvor får slået navnet Troldtekt fast hos arkitekterne, er potentialet enormt. Internationalt sidder vi kun på en meget lille markedsandel inden for salget af lofter, siger bestyrelsesformanden og fremhæver, at kravene til god akustik skal være med til at sikre virksomheden fremadretettet. Det gælder også brug af bæredygtige materialer:

– Vi kan se, at vores strategiske tilgang med at arbejde efter de bæredygtige Cradle to Cradle-principper vækker genklang i markedet, siger han.

Den nye produktionslinje står klar i 2019

Se videoen og få et indblik i arbejdet med den nye produktionslinje

 

Video: Troldtekt 

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109