23948sdkhjf

Obama lullet i søvn omringet af dansk design

Ikke alene slog Barack Obama bagdelen ned i en Høvdingestol, da han for ganske nyligt gæstede Kolding for at deltage i en Q&A session med erhvervsledere og studerende ved Syddansk Universitet.

Faktisk sov den tidligere præsident i Finn Juhl-suiten på Hotel Koldingfjord og blev derfor både på og uden for scenen eksponeret for møbler fra den kendte, danske designer, skriver House of Finn Juhl i en pressemeddelelse. 

Suiten er placeret i hotellets hovedbygning og er indrettet med et separat soveværelse og kombineret opholds- og spisestue med udsigt over Koldingfjord.

I opholdsstuen er det Finn Juhls 46-sofa, Øjebord samt to 51-stole, der sætter stemningen og inviterer til en afslappet stund. Den rummelige spisestue er møbleret med Finn Juhls Nyhavn spisebord med dertilhørende 109-stole.

Finn Juhls Høvdingestol er desuden netop blevet lanceret i et en begrænset særudgave bestående af 25 stole. Denne udgave er af japansk eg for at hylde designens mangeårige kærlighed til japansk design og håndværk.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094