23948sdkhjf

Jysk indvier lager med borgmester i frit fald

Forhåbentlig lider borgmesteren i Hedensted Kommune, Kasper Glyngø, ikke af højdeskræk. 

I hvert fald kaster han sig ud fra 40 meter, når Jysk 24. oktober fejrer udvidelsen af virksomheden i forvejen store distributionscenter i Uldum, High Bay 4, der er 42 meter høj og har knap 82.000 pallepladser.

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse, hvor det dog ikke fremgår, hvorvidt springer foregår med elastik eller ej.  

- Når man får en invitation til at gå Tom Cruise og Sylvester Stallone i bedene, så blev fristelsen alligevel for stor, siger Kasper Glyngø om udfordringen.

Borgmesteren klipper snoren til den nye indvielse sammen med executive vice president logistics i Jysk Allan K. Kjærgaard samt shippingelever fra Rybners og studerende fra Erhvervsakademi Sydvest.

Alle i frit fald
Det er ikke kun borgmesteren, der forventes at springe ud fra 40 meters højde i forbindelse med indvielsen.

Alle de studerende, der deltager i indvielsen, får også muligheden for at tage en tur ned fra toppen af kranerne i det store højlager.

Allan K. Kjærgaard tror på, at det er noget, mange ser frem til:

- Når først anlægget er sat i gang, er der jo ingen mennesker i højlagrene, medmindre noget er gået i stykker, siger han Allan K. Kjærgaard, der dog sender den frygtløse borgmester ud i det frie fald før de studerende.   

Jysks distributionscenter i Uldum leverer varer til Jysks 324 butikker i Danmark, Norge, Holland, Belgien og UK samt til de 164 butikker i Jysk Franchise. Derudover leverer distributionscentret også varer direkte til kunder, der køber online.

Med udvidelsen af distributionscentret består det nu af fire high bays med til sammen 216.342 pallepladser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078