23948sdkhjf

Producent af børnemøbler fordobler bundlinjen og sætter turbo på væksten

Ny strategi skal sikre, at Leander vokser med 20 procent om året

Møbelproducenten Leander kom ud af seneste regnskabsår med en fordobling på bundlinjen, og de gode resultater har fået virksomheden til at sætte klare mål:

Fremadrettet skal producenten af børnemøbler vokse med 20 procent om året, og samtidig sigter man efter en omsætning på 100 mio. kroner inden for en kort årrække, oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

- Leander er på en rigtig spændende rejse. Vi oplever tocifrede vækstrater og en stigende interesse for vores produkter. Dén kurs vil vi gerne fortsætte, og vi skruer derfor op for investeringerne, siger direktør hos Leander, Tommy Refshøj.

Nye initiativer
De nye investeringer er mulige netop på grund af de gode resultater på bundlinjen.

Leander sætter derfor turbo på udviklingen af nye innovative møbler i forsøget på at virkeliggøre sin nye vækststrategi. 

Senest blev to nye produkter præsenteret på Kind und Jugend i Køln, der er branchens førende messe for baby- og børneudstyr, men investeringerne sker også i nye markeder, nye forretningssystemer og en styrket organisation.

Blandt andet får Leander fremover selskab af et nyt bestyrelsesmedlem, Louise Byg Kongsholm.

Hun er trendforsker hos Pej Gruppen og kommer derfor til at bidrage med sin ekspertviden omkring trends og tendenser.

- Vi ønsker at skabe produkter, der gør en forskel for børnefamilien. Det kræver, at vi hele tiden har indsigt i og forståelse for forbrugerne og markedet. Louises evne til at se frem og forstå markedet og forbrugerne kommer til at gavne både slutkunden og Leander, siger Tommy Refshøj om det nye bestyrelsesmedlem.

Leander har siden 1998 designet og produceret kvalitetsmøbler til børn. I dag har Leander aktiviteter i over 30 lande, og designvirksomhedens produkter sælges via et forhandlernetværk på over 250 forhandlere i Europa samt distributører i resten af verden.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156