23948sdkhjf

Se billederne: Aarhus teater får foyer i træ

Torsdag eftermiddag blev sløret løftet for et nyt samarbejde mellem by Wirth og Aarhus Teater.

Den seneste tid har Scala Foyer i teateret nemlig været igennem en større renovering, som designvirksomheden by Wirth har stået for indretningen og designet af. 

Samtidig er det første gang, at by Wirth går ind i rumindretning. 

Aarhus Teater havde fra begyndelsen et meget stærkt ønske om at forvandle den tidligere lidt golde foyer til mere et sted, hvor man ’bare’ ser en forestilling. Det skulle være et sted, der indbyder til hygge og samvær.

- By Wirth har brugt lang tid på at overbevise os om, at den mørkeblå vægfarve var rigtig. Vi syntes egentlig, det var en meget kold farve, men da den først kom op, viste det sig jo, at det var det helt rigtige valg sammen med messing og træ. Det har virkelig skabt et hyggeligt, intimt og imødekommende rum, siger Allan Aagaard, direktør på Aarhus Teater.

Selve designet
Den nye indretning af Scala Foyer bærer præg af Scala scenens karakteristika fra 1950’erne i en nyere fortolkning. De mørke farver, trælameller, messingdetaljer, tekstiler og den bløde belysning går igen i foyeren sammen med de oprindelige, væghængte læderbænke.

Der er skabt små siddekroge med blandt andet taburetter, som er lette at flytte rundt med. Den lange bar er også kommet mere i spil med barstole og hyggebelysning.

Som supplement til baren er der lavet en mobil mad-station, der giver Cafe Hack mulighed for at tilbyde servering af lette retter inden forestillinger.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094