23948sdkhjf

Herning-firma vakte opsigt på EuroShop

Med enkle virkemidler og et spændende udvalg af nye og innovative materialer gjorde Interieur en god figur på den internationale indretningsmesse i Düsseldorf.
Fra den 26. februar og fem dage frem var indretningsfirmaet Interieur fra Herning taget til Düsseldorf for at deltage i EuroShop, der er verdens førende fagmesse indenfor indretning.

I modsætning til mange af de 2.000 øvrige udstillere, som brugte messen til at eksponere en hel masse løsninger og totale indretningskoncepter på én gang, valgte Interieur at gå den anden vej med en enkel og overskuelig stand.

Skilte sig ud fra mængden
Med relativt få – men iøjnefaldende virkemidler – formåede virksomheden nemlig at tiltrække sig så meget opmærksomhed, at det lykkedes at komme med i opløbet til prisen for messens mest innovative udstillingsstand:

- Vi skilte os ud fra mængden på den gode måde samtidig med, at vi fik vist, hvad vi kan og hvad vi står for, fortæller chefdesigner Jeanett Risom til Innovationsnetværket Livsstil - Bolig & Beklædnings nyhedsbrev.

- Vi scorede også mange point på de forskellige nye materialer, vi havde taget med på vores udstillingsstand. Materialerne har en enorm appel, fordi gæsterne kan tage dem op og føle på dem - og det betyder rigtigt meget på en messe, hvor sanserne bombarderes med masser af indtryk hele tiden, fortsætter Jeanett Risom.

Sætter gang i folks idéer
De medbragte materialer indgår i Innovationsnetværket Livsstil – Bolig & Beklædnings faste samling af innovative og modificerede materialer.

Der er bl.a. tale om forarbejdet birkebark, der kan bruges til beklædninger af vægge, facader og overflader, og nye tekstiler, som er spundet og vævet af opsprættede lydbånd fra gamle spolebåndoptagere:

- En meget håndgribelig og suveræn måde at komme i kontakt med både nye og eksisterende kunder på, fordi sådan nye helt nye materialer, der ikke har været anvendt før, uvilkårligt sætter gang i folks idéer og forestillinger om, hvordan materialerne kan bruges og inddrages i forskellige sammenhænge og nye indretninger. Sådan er det jo med fagfolk. Hver gang de præsenteres for noget nyt, så melder kreativiteten sig, siger Jeanett Risom.

Læs mere om innovationsnetværkets samling af nye materialer på www.innonetlifestyle.com
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078