23948sdkhjf

Arrangør af branchedag: - Vi vil have flere med

Et bredere program skal få nye til at deltage i netværks-dag

Virksomheder fra alle afkroge af træindustrien mødes til oplæg, vidensdeling og networking, når der torsdag 4. oktober afholdes Træindustriens Branchedag.

Branchedagen afholdes hvert andet år, og sidste gang deltog i alt 68 gæster. Håbet er dog, at endnu flere vil deltage i begivenheden i år, så branchedagen i endnu højere grad kan blive branchens foretrukne måde at knytte kontakter til hinanden:

- Vi har ikke andre steder at mødes. Træindustrien har ikke længere en messe, så nu er branchedagen blevet det sted, hvor folk i branchen kan mødes på tværs af virksomheder, siger Karl Erik Andersen fra Østjysk Cad-Cam, der er med til at arrangere branchedagen.

Flere skal være med
Branchedagen foregår traditionen tro i uddannelsesinstitutionen Skive College, og i et forsøg på at få flere deltagere med har arrangørerne valgt at udvide programmet, så det appellerer bredere, end det plejer.

Om eftermiddagen får man derfor besøg af Nils Villemoes, der med sin humor er blevet en populær foredragsholder om emnet ledelse.

For mange vil det største trækplaster dog forsat være den tilbagevendende mulighed for at netværke og møde sine kolleger – og konkurrenter – i branchen. Det sker særligt, når deltagerne udstiller og viser deres produkter frem i løbet af dagen.

- Branchedagen er en mulighed for at knyttet nye kontakter og lære af hinanden. Hvis nogen har problemer med at lime en kantliste, kan det være, at andre har fundet en rigtig god løsning, siger Kar Erik Andersen.

Tilmelding til branchedagen er nødvendig. Det skal ske senest fredag 28. september.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095