23948sdkhjf

KPK er blevet energimærket

Som én af de første vinduesproducenter i Danmark er KPK Døre & Vinduer netop kommet med under den nye energimærkningsordning for vinduer.
Undersøgelser viser, at op mod 10 % af Danmarks samlede energiforbrug ryger direkte ud af utætte og dårligt isolerede vinduer.

I bestræbelserne på at nedbringe CO2-udslippet har Energistyrelsen og Vinduesindustrien derfor indført en ny mærkningsordning, der rangerer vinduer på en skala fra A til F.

Stolte over at være blandt de første
Energistyrelsen er i øjeblikket ved at gennemgå vinduesproducenterne for at kunne energicertificere disse, og blandt de første til at slippe gennem nåleøjet var KPK Døre & Vinduer.

Ved en mindre seance hos Teknologisk Institut i Århus fik salgs- og marketingchef Piet Hyldahl forleden overrakt det synlige bevis på, at KPK lever op til de nye standarder, og det skaber begejstring på fabrikken på Mors:

- Lige siden opstarten i 1950’erne har vi haft en klar målsætning om at gøre tingene ordentligt. Det var derfor naturligt for os straks at søge det nye energimærke, så der er sikkerhed for at gældende krav og standarder opfyldes. Vi dækker bredt med vores program og er stolte af at være blandt de første med energimærkede vinduer, siger Piet Hyldahl og tilføjer, at KPK kan levere vinduer og døre i klasserne A, B og C.

Om ordningen
Energimærket er kundens bevis på, at vinduesproducenten er underlagt løbende kontrol, og at vinduessystemets energidata er beregnet, afprøvet og verificeret af et uvildigt organ.

Ordningen omfatter facadevinduer og -døre er velkendt fra andre produkter som køleskabe, opvaskemaskiner, biler, lyspærer mv.

Udover KPK er også Krone Vinduer blevet A-mærket. Læs mere i artiklen ” Innovation skaber vækst hos Krone Vinduer ”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.084