23948sdkhjf

Stigende efterspørgsel: Fog går all-in på certificeret træ

- Da vi opnåede miljø- og bæredygtighedscertificeringerne for tre år siden, var der ikke samme interesse for, hvor træet kom fra, men det har ændret sig siden. I dag mærker vi tydeligt, at efterspørgslen stiger.

Det siger indkøbschef Steffen Lund Madsen om baggrunden for, at Johannes Fog har besluttet at stile efter 100 procent bæredygtighed i salget af træ fra sine 10 byggemarkeder og trælaster i København og Nordsjælland.

Johannes Fog har allerede de krævede processer implementeret i alle forretninger og udvider løbende sortimentet af certificerede produkter. I dag har kæden over 450 certificerede træ- og pladevarer på hylderne.

Virksomheden er også medlem af både PEFC og FSC. Hos sidstnævnte hilser sekretariatsleder hos FSC Danmark Loa Dalgaard Worm Johannes Form velkommen i 100 %-klubben:

- Når vores medlemmer melder 100 procent indkøbspolitikker ud til offentligheden, så flytter det meget i markedet især nedad i kæden. Samtidig er det et stærkt signal indadtil til alle medarbejdere om, hvilken retning virksomheden ønsker at gå i - et signal som skaber både retning, arbejdsro og medarbejderstolthed, siger hun.

Som et led i bæredygtighedsstrategien vil Johannes Fog også investere i uddannelse af sit personale.

rg

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078