23948sdkhjf

Bestyrelsesformand takker af i DSHWood

Torben Friis Lange afløser Toke Foss som formand for handelsvirksomheden DSHwood i Fredericia. Det sker pr. 1. september 2018. 

Samtidig udtræder Toke Foss af bestyrelsen, som han har været en del af siden 2007 og formand siden 2015. 

- Efter nogle udfordrende år er DSHwood tilbage på sporet. Med Rasmus Grønborg Bak ved roret har vi gennemført en succesrig turn-around. Selskabet har netop afleveret et meget flot halvårsregnskab, og udsigterne for fremtiden ser positive ud. Dette er en god lejlighed til at give stafetten videre efter 11 spændende år i bestyrelsen, siger den afgående bestyrelsesformand. 

DSHwood har i første halvår af 2018 leveret et resultat før skat på 7,7 millioner kroner baseret på en uændret omsætning. 

Ser store muligheder i Fjernøsten
Torben Friis Lange har været bestyrelsesmedlem siden 2016. Han er koncerndirektør i AAK (tidligere Aarhus-Karlshamn). 

- Jeg har været en del af bestyrelsen et par år allerede, og jeg ser meget frem til at påtage mig opgaven med fortsat udvikling af selskabet, som har store muligheder navnlig på salgsmarkederne i Fjernøsten, siger Torben Friis Lange. 

I 2017, hvor seneste offentliggjort årsrapport er fra, havde DSHWood en bruttofortjeneste på 21,22 millioner kroner og et resultat før skat på -2,31 millioner kroner. 

DSHwood er en international handelsvirksomhed der handler med alle gængse råtræprodukter af løvtræ og nåletræ samt savet træ og biobrændsel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14