23948sdkhjf

Kallesoe styrker salget

Endnu en Kallesøe hos specialisten i maskiner til træindustrien

Kallesoe Machinery i Lem har ansat Jens Kallesøe som ny sales manager. Han deler efternavn med flere i virksomheden og er da også ældste søn af Bruno Kallesøe, selskabets CSO. 

Jens har tidligere arbejdet som teknisk montør i firmaet, men valgte i 2007 at læse til maskinmester ved Aarhus Maskinmesterskole. Efter studierne fik han en stilling som projektleder hos Advansor, som producerer CO2 køleanlæg til supermarkeder og industri. Herfra har han mere end otte års erfaring med salgsledelse og forretningsudvikling. 

- Det har nok altid været en del af planen, at jeg en dag skulle vende tilbage til Kallesoe. For mig var det blot også vigtigt, at jeg fik opbygget min egen erfaring fra andre virksomheder. Nu ser jeg frem til at vende tilbage til familievirksomheden Kallesoe, og jeg kommer helt sikkert til at kunne udnytte en del af den erfaring, jeg har fået fra tidligere, for på den måde at bidrage med en masse nye ideer og værktøjer, som kan videreudvikle Kallesoe Machinery og dens produkter, siger Jens Kallesøe.  

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078