23948sdkhjf

TCM henter ny chef i Nobia

Lis Hammelsvang får ansvaret for produktionen i køkkenkoncern

TCM Group har fundet driftsdirektør Karsten Rydder Pedersens afløser. Delvist.

Køkkenkoncernen har nemlig valgt at spiltte hans ansvarsområder i to, henholdsvis supply chain manager og administrernede direktør for Nettoline.

Til den nyoprettede stilling som supply chain manager er valgt Lis Hammelsvang. 

I spidsen for produktion af fire køkkenbrands
Lis Hammelsvang får det overordnede ansvar for produktionen i TMK og Nettoline. I praksis vil det sige, at hun kommer til at stå i spidsen for fremstillingen af fire køkkenbrands: Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, Nettoline og kitchn.

Derfor skal hun blandt andet gennem yderligere teknologiske tiltag understøtte TCM Groups bestråbelser om at være førende indenfor innovation af dansk producerede kvalitetskøkkener.

- Vi er meget glade for at få en så stærk kapacitet inden for produktionsledelse med ombord i koncernens ledelsesteam, og som et stort plus kender hun køkkenbranchen, siger administrerende driektør Ole Lund Andersen, TCM Group.

Erfaring fra konkurrent
Lis Hammelsvang kommer fra en stilling som teknisk chef i den svenskejede køkkenkoncern Nobia Danmark, hvor hun har haft det produktionstekniske ansvar og stået for implementering af nye produkter i produktionen i Ølgod. Desuden har hun mange års erfaring i ledelse af produktion og logistik fra vindmølleindustrien i den tidligere Vestas-ejede maskinfabrik, nu privatejet leverandørvirksomhed Global Castings i Lem, som fremstiller store støbejernskomponenter til vindmøller.

- Jeg ser meget frem til at blive en del af teamet hos TMK og Nettoline, som begge er virksomheder med rødder solidt plantet i det vestjyske og med gode grundværdier, siger Lis Hammelsvang.

Af uddannelse er Lis Hammelsvang eksportingeniør fra Ingeniørhøjskolen i Horsens og har en mastergrad - Mphil in Mechanical Engineering - fra det engelske University of Brighton.

Hun tiltræder stillingen som supply chain manager for TCM Group den 1. november 2018.

Ingen afklaring på direktørpost
Hvem der skal overtage den anden del af Karsten Rydder Pedersens opgaver, posten som administrerende direktør for Nettoline, er stadig uafklaret.

Karsten Rydder Pedersen valgte ved udgangen af juni, at han forlader posten som COO efter 12 år i TCM Group.

TCM Group står bag mærkerne Svane Køkkenet, Tvis Køkkener, Nettoline og kitchn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.093