23948sdkhjf

Fælles produktionsenhed skal kombinere træ og alu

KPK Døre & Vinduer A/S på Mors og Storke Vinduer A/S i Farsø etablerer fælles produktionsenhed, som skal fremstille vinduer og døre i træ/alu, skriver ErhvervsBladet.
To af landets store producenter af vinduer og døre i træ, KPK Døre & Vinduer A/S og Storke Vinduer A/S, vil også have en bid af kagen inden for det voksende markedssegment for træ/alu-produkter. Derfor går de to virksomheder sammen om en fælles produktionsenhed, som fysisk skal placeres i Farsø.

Ingen af de to virksomheder har tidligere haft en løsning, der kan tage en bide af træ/alu markedet, der i dag udgør halvdelen af markedet.

Den nye produktionsenhed eller fabrik, om man vil, kommer til at hedde Dansk Vinduesindustri. Den vil på sigt give Farsø 50 nye arbejdspladser. Formand for bestyrelsen i den nye virksomhed bliver den tidligere Vest-Wood frontfigur, Egon Korsbæk, der i dag bestrider en række bestyrelsesposter i forskellige virksomheder, skriver ErhvervsBladet.

Det nye samarbejde er ikke udtryk for, at de to virksomheder er på vej ind i en fusion, fastslår adm. direktør Niels Peter Pretzmann, Storke Vinduer A/S til ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063