23948sdkhjf

FDB Møbler indtager Magasin

I forvejen har FDB Møbler også for nyligt åbnet en shop-i-shop i Illums Bolighus på Amagertorv i København, ligesom man har annoncereret nye butikker i Aarhus og Odense.

- Ved at være til stede i Danmarks førende stormagasin og bolighus får vi et godt vindue - destinationer hvor de design-interesserede kunder kan få "smagsprøver" på, hvad FDB Møbler anno 2018 står for, siger direktør for FDB Møbler, Ole Kiel.

I afdelingerne i Magasin - og Illums Bolighus - kan kunderne opleve en kombination af nogle af de mest populære og klassiske møbler kombineret med nye accessories som for eksempel duge, puder og plaider fra FDB Møbler.

De klassiske FDB Møbler blev relanceret i 2013 og er igennem tiden tegnet af blandt andet Børge Mogensen, der var leder af FDB Møbler fra 1942 til 1950, Mogens Koch, Jørgen Bækmark og Poul M. Volther.

De bliver primært solgt på nettet, men i 2015 åbnede den første FDB Møber-butik. I dag er der butikker i Gilleleje, Lyngby, Middelfart, Roskilde, og Trommesalen i København - og fra 31. august i Aarhus og 28. september Odense. Derudover er FDB Møbler i øjeblikket på udkig efter den rigtige beliggenhed til en butik i Aalborg.

Siden åbningen af den første butik i 2015 er salget af FDB Møbler vokset med 112 procent procent.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094