23948sdkhjf

Ikea tager igen på festival

Igen i år vil Ikea være tilstede ved Haven Festival på Refshaleøen i København for at udforske livet udenfor hjemmets fire vægge

Haven Festival er en festival for sanserne, hvor man eksperimenterer med at fusionere kunst, musik, mad og øl. Ikea vil med udgangspunkt i festivalkonceptet udforske, hvordan man i hverdagen samles omkring mad og musik udenfor hjemmet.

Ingen fest uden musik – derfor kommer de svenske artister Sammy & Johnny Bennett, Jaqe, DJ Finest og Mack Beats til Haven Festival for at fuldende stemningen i det område, Ikea får på festivalen. 

- I lang tid er Sverige blevet hyldet for sin musik og design, og begge disse udtryk har et universelt sprog, som kan inspirere de mange mennesker. Ved at invitere dygtige svenske artister og lade dem optræde i en Ikea-kontekst, håber vi på, at folk bliver inspireret og deltager i festen, siger Marcus Engman, designchef hos Ikea.

Bæredygtig fornyelse af en gammel kending
Festivalgæsterne bliver nogle af de første til at afprøve den nye Ikea vegetar hotdog. Efter en vellykket testperiode i Malmø bliver den nemlig lanceret i alle europæiske varehuse til august.

- Vi er stolte af at kunne servere den nye vegetar hotdog på Haven. Vi har arbejdet hårdt for at udvikle en plantebaseret hotdog, som både smager godt og er bedre for miljøet. At servere mad på en festival og kunne interagere med folk giver os en kæmpe mulighed for at blive inspireret og få deres feedback, siger Michael La Cour, administrerende direktør hos Ikea Food.

Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187