23948sdkhjf

Normann Copenhagen indgår samarbejde med internationale kunstnere

Kunst møder design i en kommende kollektion fra Normann Copenhagen.

I samarbejde med kunstkurator Jens-Peter Brask og en række danske og internationale kunstnere vil Normann Copenhagen i slutningen af 2018 præsentere en særkollektion i krydsfeltet mellem kunst og design.

Kollektionen udgøres af bidrag fra 11 forskellige kunstnere: Ryan Schneider, Jørgen Haugen Sørensen, Mira Dancy, Greg Bogin, Vincent Dermody, Roma Manikhin, Tony Matelli, Gudrun Hasle, Graham Collins, Anton Møller-Munar og Joseph Hart.

Hver af de bidragydende kunstnere vil i samspil med Normann Copenhagen formidle sin kunstneriske praksis i et objekt, der grænser mellem kunst og design.

Med disse første kunstnersamarbejder lægges fundamentet for en ny, blivende produktlinje, som vil blive udviklet over tid. Planen er således at flere kunstnere løbende vil bidrage til kollektionen.

Kurator og kunstsamler Jens-Peter Brask kuraterer bidragene og medierer kontakten mellem kunsterne og Normann Copenhagen. Om samarbejdet siger han:

- Kunsten kommer til at optræde på en ny måde, hvor den ikke bare hænger på en væg, men bliver brugbar og mere ligetil. Kollektionen bliver til med den største respekt for kunsten og forvalter den på en interessant og positiv måde, siger Jens-Peter Brask.

Normann x Brask Art Collection præsenteres slut 2018 og forventes i handlen i starten af 2019. Produkterne vil blive solgt i udvalgte butikker verden over.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094