23948sdkhjf

Efter total ombygning - JKE åbner i København

Håndværkerne knokler i disse dage med indretning af nye køkkener, lys og maling. Nyt facadeskilt er også ved at blive monteret.

Nicolaj Kusk og Morten Behnk er forhandlerne bag JKE køkkenbutikken på Gl. Kongevej i København, og de glæder sig til at byde kunderne velkommen, når butikken åbner igen den 5. juli efter flere måneders total ombygning. 

- Her kan kunderne se de nyeste tendenser inden for køkkenindretning i nordisk stil og få masser af inspiration til at skifte køkkenet ud,” siger Nicolaj Kusk og Morten Behnk, der tilsammen har mere end 10 års erfaring i køkkenbranchen og er vant til både at indrette køkkener til private og køkkener til store byggerier. 

Klar til nye køkkener
De to oplever, at efterspørgslen efter nye køkkener i hovedstadsområdet er helt i top. Både i de private hjem og til store erhvervs- og boligbyggerier. 

- Vi kan mærke, at mange kunder gerne vil have et køkken, hvor kvaliteten er høj, og der er tænkt over designet, som gerne må være godt nordiske design. Vi glæder os rigtig meget til at vise de helt nye køkkener og badløsninger frem i den nye butik, som virkelig er flot, siger Morten Behnk. 

I den renoverede køkkenbutik er til enhver boligtype. Lige fra køkkenet til den lille lejlighed og til køkkenet til den store patricier villa. Her kan man også få gode ideer til indretning eller renovering af badeværelset samt ny garderobe.

Læs mere om: JKE
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157