23948sdkhjf

Erfaren træmand starter ny køkkenproduktion

Konkurs hos en planlagt partner blev startskuddet til Kimbrer Lines nye produktion af køkkener i Bording

Konkursramte Nygaard-Designs lokaler på Fabriksvej i Bording bliver igen rammen om køkkenproduktion. Det skriver Herning Folkeblad. 

Kimbrer Lines hedder firmaet, der er rykket fra Farsø i Vesthimmerland til og ind i lokalerne i Bording. I første omgang dog kun i 1.000 af bygnings 2.400 kvm. Den nye køkkenproducent holder omkostningerne nede ved kun at leje maskinerne, som er i lokalerne, på timebasis nå der er ordrer. 

Bag firmaet, der nu vil ind på markedet for kvalitetskøkkener, står den erfarne møbelmand Hardy Mortensen. I 2014 solgte han Trend Køkken/ Snedker, som han selv startede tilbage i 1970 i byen Gedsted i Himmerland.

Konkurs fik det hele til at rulle
Planen var egentlig, at det nye firma skulle have solgt køkkener, men så kom der en konkurs i vejen:

- Det var slet ikke i de oprindelige planer, at vi skulle flytte virksomheden til Bording. Vi kendte byen fra Leif Nygaard, for det var vores plan at få Nygaard-Design til at levere køkkener og bad, som vi så skulle sælge engros i hele Norden. Men så gik Nygaard-Design konkurs, og pludselig stod vi i en ny situation. Så blev jeg enig med Peter om, at vi skulle gøre det hele selv. Og det oplagte var at leje lokalerne her, forklarer Hardy Mortensen, Kimbrer Lines stifter, til Herning Folkeblad 

Nygaard-Designs konkurs har også konsekvenser for Kimbrer Lines på et andet område. Produktionen var planlagt til start ved indgangen til juni, men da køberen af konkursboet efter Nygaard-Design stadig mangler at få det det sidste på plads, skal vi frem til 1. august, før der igen bliver produceret køkkener på Fabriksvej 15 i Bording.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094