23948sdkhjf

Nyt overskud hos Howe

Møbelproducenten fra Middelfart kom ud af 2010 med et resultat på 3 mio. kroner. Det er dog en smule mindre end året før – trods højere omsætning.
Howe har indtil nu klaret sig gennem krisen med sorte tal på bundlinjen, og det blev der ikke ændret på i regnskabsåret 2010.

I det netop offentliggjorte årsregnskab kan Middelfart-virksomheden fremvise et overskud på 3,0 mio. kroner, og selvom det er 0,3 mio. kroner lavere end året før, ser Howe-ledelsen positivt på udviklingen:

- Resultatet i 2010 var tilfredsstillende og udviste en stigning i såvel omsætning som indtjeningen til trods for den aktuelle markedssituation. Omsætningen er steget ca. 10 % i forhold til sidste år, mens EBITDA er steget ca. 20 %, skriver ledelsen i sin årsberetning.

Heraf fremgår det desuden, at antallet af medarbejdere faldt en smule i forhold til 2009 – fra 40 til 36.

Store forventninger til det amerikanske marked
I det nye regnskabsår, som blev indledt ved årsskiftet, kalkulerer Howe med yderligere fremgang i såvel omsætning som resultat.

Optimismen bygger først og fremmest på forventninger om en positiv markedsudvikling i USA:

- Den øgede omsætning skal opnås gennem forskellige vækststrategier, herunder bearbejdning af det amerikanske marked, som vi netop har fået rettighederne til, oplyser Howe.
Læs mere om: Howe
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111