23948sdkhjf

Moelven bygger bro mellem industri og forskning

Vil udvide viden om træbaserede hybridbygninger

 Moelven Töreboda indleder et samarbejde med Roberto Crocetti, professor ved det svenske teknologiske institut, Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Måler: At styrke kontakten mellem industrien og forskningsverdenen samt udbrede viden om træbaserede hybridbygninger.

Roberto Crocetti har stor erfaring med træbyggeri, som ingeniør og tidligere ansvarlig for forskning og udvikling ved Moelven Töreboda samt som forsker på Chalmers og Lunds Universitet. Siden 2017 har han været professor ved KTH i Stockholm, og i efteråret 2018 får han så comeback ved i Moelven. 

Han skal arbejde sammen med både Moelven Töreboda og det norske søsterselskab Moelven Limtre samt være involveret i virksomhedernes forskning og udvikling.

Johan Åhlén, administrerende direktør for Moelven Töreboda, ser frem til at få adgang til Roberto Crocettis erfaring inden for trækonstruktion.

- Vi investerer i stigende grad i forskning og udvikling, herunder projekter, hvor vi ansætter ph.d.-studerende, og Roberto er et perfekt kuglebord til de unge potentielle forskere, siger Johan Åhlén.

 

 

 

Roberto Crocetti vid ett framträdande under Stora Trähus. Nu ska han hjälpa Moelven med hybridkonstruktioner. Foto Roger Folhammar, NTT och Woodnet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078