23948sdkhjf

Outline Vinduer mangler arbejdskraft: Vil ansætte 25-30 nye medarbejdere

Det går godt hos Outline Vinduer, som de seneste år er vækstet markant, og som forventer at fortsætte den positive udvikling.

Derfor vil den nordjyske vinduesproducent nu ansætte 25-30 nye medarbejdere.

Årsagen skal især findes i den spirende optimisme i byggeriet, nye teknologier og en stor efterspørgsel på danskproducerede vinduer.

Dertil kommer, at Outline Vinduer for nyligt har lanceret et helt nyt produkt, som producenten har store forventninger til.

- Det er et vindue, der virkelig rykker grænserne for energi og design i branchen, og vi har en klar forventning om, at det giver efterklang i markedet og således øger behovet for endnu flere hænder, siger Outline Vinduers direktør, Jens Sørensen, i en pressemeddelelse.

Ny teknologi kræver faglært arbejdskraft

Efterspørgslen på mere arbejdskraft skal også ses i lyset af, at Outline det sidste år har lanceret koncepter som fire dages lynlevering og den digitale platform Outline 24/7.

Her kan trælæster, byggemarkeder og håndværkere selv beregne priser og afgive bestillinger, og de nye muligheder har sat endnu mere gang i hjulene. 

Derudover planlægger Outline at investere i mere ny teknologi det kommende år. Flere arbejdsgange og koncepter bliver således gjort digitale, hvilket kræver mere faglært arbejdskraft for fortsat at kunne løfte opgaverne.

- Vi har allerede nu fået en del nyt produktionsudstyr og får også mere det næste år. Det stiller krav til både nye såvel som gamle medarbejdere, da vores produkter bliver mere og mere specialiserede, fortæller Jens Sørensen.

td

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094