23948sdkhjf

IDdesign har indtaget Asien

Med et bolighus i Koreas hovedstad Seoul indtager den danske møbelkæde en ny verdensdel

Møbelselskabet IDdesign - med dynekøbmand Lars Larsen som ejer - kunne for nyligt slå dørene op til et nybygget femetagers bolighus centralt placeret i Koreas hovedstad Seoul.

Dermed er det 24. gang, møbelkæden åbner uden for Danmarks grænser. Alligevel er denne gang helt anderledes.

Det er nemlig IDdesigns første bolighus i Asien.

- Det er et meget spændende skridt for os, som vi har forberedt grundigt gennem næsten to år. Vi ser åbningen i Seoul som et springbræt til resten af Asien, og det har derfor været ekstra vigtigt for os at sikre, at butikken har den helt rette placering og det rigtige sortiment til det asiatiske marked, siger Piet Klein, der direktør for IDdesign Franchise, i en pressemeddelelse.

Korea baner vejen til Asien

I Danmark er IDdesign bedst kendt for møbelkæderne Ilva og Idemøble, men ude i verden driver IDdesign en række franchisebutikker under eget navn, blandt andet i Mellemøsten og Europa.

Med åbningen i Korea er kæden oppe på 24 bolighuse i 12 lande, og med sine 24 millioner indbyggere er Seoul den største by, IDdesign indtil nu har åbnet bolighus i.

- Det er en milepæl for brandet, og vi har høje forventninger. Koreanerne er meget stilbevidste i forhold til både mode, design og trends, og vi oplever en stor interesse for skandinavisk design, siger Piet Klein.

Stor interesse fra udlandet

Det nye bolighus er placeret i den eksklusive bydel Gangnam og kan prale af at være verdens hidtil højeste IDdesign med fremvisning af skandinavisk design på fem etager samt en tagterrasse med café og udstilling af havemøbler.

IDdesign har tidligere fortalt, at kæden er i gang med en større offensiv og som minimum skal nå op på 42 butikker på verdensplan om fem år.

Ifølge IDdesign er der nemlig en massiv interesse for skandinavisk design, og der er derfor flere butikker på vej.

- Det nye butikskoncept og sortiment, som vi har forfinet igennem de seneste år, er blevet modtaget rigtig godt, og vi oplever bred interesse fra stærke samarbejdspartnere i udlandet, siger Piet Klein, der tidligere i denne uge også kunne klippe snoren til den anden IDdesign i Oman.

td

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078