23948sdkhjf

Vahle lancerer ny dørserie i eget design

Med serien Nordic Design by Vahle præsenterer dørfabrikken for første gang indvendige døre i eget design

Den østjyske dørfabrik Vahle går i en helt ny retning med serien Nordic Design by Vahle. For første gang præsenterer dørproducenten nemlig indvendige døre i eget design.

Den nye dørserie består af fire designs: The Carpenter's Collection, Nordic Forest Selection, Dinesen FRAMED by Vahle og Doors by Lars Vejen.

Ifølge en pressemeddelelse er visionen at tilbyde smukke døre, der ikke går på kompromis. Serien er derfor moderne, nordisk og af høj kvalitet.

Nordiskheden kommer især til udtryk i Nordic Forest Selection, der har et enkelt design i naturlige materialer. Et design, der rammer den nordiske trend, som kommer til udtryk i boligindretningen.

 - Den nye dørserie giver os mulighed for i højere grad at tilbyde døre til det private hjem, så flere har mulighed for at få arkitektoniske døre, siger salgschef Bo Vejen.

I The Carpenter's Collection er det især håndværket, der er i fokus. Designet består af to modeller i eg. Døren er designet med lister i midten, der understreger dørens vertikalitet i et levende, enkelt og grafisk udtryk.

Dinesen FRAMED by Vahle er konstrueret af Dinesens planker. Designet er lavet i samarbejde med arkitekt og designer, Lars Vejen, der også står bag Doors by Lars Vejen.

- Med disse samarbejdspartnere håber vi med Nordic Design by Vahle at nå et større publikum og udbrede filosofien om, at døren er et vigtigt, arkitektonisk element, siger Bo Vejen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094