23948sdkhjf

Skovby Møbelfabrik øger på bundlinjen

Efter to år med faldende indtjening peger pilen igen i den rigtige retning hos møbelproducenten fra Galten ved Aarhus.
Skovby Møbelfabrik har netop offentliggjort tallene for regnskabsåret 2009/10,og sammenlignet med året før er det lykkedes at øge indtjeningen med mere end 65 % til 10 mio. kroner før skat.

Bruttofortjenesten ligger stort set uforandret på lidt over 75 mio. kroner, og fremgangen er således primært realiseret gennem effektiviseringer og tilpasninger af organisationen. Blandt andet er antallet af medarbejdere gennemsnitligt reduceret fra 191 til 174:

- Årets resultat er bedre end forventet og anses for tilfredsstillende set i lyset af de eksisterende markedsvilkår, konkluderer Skovby i sin ledelsesberetning.

Øget indtjening i 2010/11
For at ruste sig til en fortsat skærpet konkurrencesituation har Skovby-ledelsen øget sit fokus på produktudvikling og samtidig styrket salgsindsatsen på såvel primære som sekundære markeder.

Blandt andet på den baggrund forventer virksomheden yderligere fremgang i det nye regnskabsår, der blev indledt den 1. september 2010:

- På baggrund af en stigning i bruttofortjenesten forventes en stigning i resultatet efter skat i regnskabsåret 2010/11 i forhold til 2009/10, oplyser Skovby Møbelfabrik.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066