23948sdkhjf

Markedsspredning holder Cane-Line på rette kurs

Stor eksport og ekspansion på mange markeder er med til at holde fart i salget, lyder det fra den fynske producent af flettede møbler, som nu gør klar til ny vækst.
Dansk Aktie Analyse har for Jyllandsposten analyseret udviklingen i de 45 vigtigste danske møbelvirksomheder, og målt på soliditet ligger Cane-Line her på en delt førsteplads.

Rynkeby-virksomheden kan desuden bryste sig over en placering i top fem, når det kommer til forrentning af egenkapitalen, og ifølge direktør Brian Djernes er det kombinationen af design, stram omkostningsstyring og en ekspansiv eksportstrategi, der er opskriften på den fynske møbelsucces:

- Vi har, som alle andre, været ramt på salget og haft et dyk i omsætningen. Havde vi kun været en virksomhed med salg på hjemmemarkedet, havde det nok set sort ud. Men vi har opbygget en stor eksport og har nu ekspanderet på mange markeder. Det er med til at holde fart i salget, og vi forventer nu at være tilbage på et vækstspor efter krisens dyk, siger han til Jyllandsposten og tilføjer:

- Det er afgørende at fokusere på design og kvalitet. Styrken for os, og det, som sikrer en fortsat positiv udvikling, er, at vi holder fast i strategien.

Alle Cane-Lines møbler designes og udvikles i Danmark, mens produktionen foregår på fabrikker i Fjernøsten.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093