23948sdkhjf

Køkkensnedkere på livsstil-udstilling

Fem producenter af eksklusive håndværkskøkkener deltager i år på Købehavns nye luksus-event, CPH Lifestyle.
Det er andet år denne event finder sted og de to arrangører Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife lover, at weekenden den 25.-27. februar på alle områder vil overgå sidste års event:

- Mange af sidste års udstillere er her igen, og flere af dem har fået blod på tanden for at vise endnu flottere, større og dyrere drømme end sidste år. Dertil kommer en række nye udstillere med virkelig spændende produkter, events og arrangementer. Vi tør godt love helt exceptionelle oplevelser, som vi drypvis vil løfte sløret for de næste par uger.

Håndværkskøkkener på fællesstand
Helt usædvanligt og unikt er i år et stort fælles udstillingsområde fra fem producenter af eksklusive håndværkskøkkener.

Koch Køkken, Larsen & Schiøtz, Roar Køkkenet, Simonsen & Czechura, Garde Hvalsøe er alle køkkensnedkerier, hvor fællesnævneren er individuelle løsninger, ægte håndværk og finish af den allerhøjeste kvalitet. De fem virksomheder viser deres nyeste kreationer og et godt bud på hvor trenden indenfor køkkenbranchen peger hen. Massive træskuffer, håndpudsede fronter og det allerbedste indenfor hvidevarer og bordplader.

Skeptikere rystede ellers på hovedet da CPH Lifestyle sidste år åbnede dørene til københavnernes nye luksusevent, mens finanskrisen stadig rasede om ørerne på forbrugerne. Men næsten 12.000 købelystne gæster gjorde alle bekymringer til skamme, og godt 100 udstillere meldte om en forrygende weekend.

- Der er et marked for kvalitetsoplevelser. For luksusvarer, for eksklusive nydelser, for unikke serviceydelser. Det er alt det, der vises frem på CPH Lifestyle. En luksusevent, der peger frem og viser vej, understreger Jimi Kristensen og Bjarke Nielsen fra Frontlife.

CPH Lifestyle 2011 afholdes 25.-27. februar i Carlsbergs historiske tappehal, Tap•1, som er omdannet til en af Danmarks mest spændende event- og udstillingscentre.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094