23948sdkhjf

Taskforce skal hjælpe Tvilum-arbejderne

Kuratorerne arbejder fortsat på højtryk for at redde flest mulige af de godt 680 Tvilum-job, som er i fare efter møbelfabrikkens konkurs, og mandag gav kuratorerne sig selv en frist på 14 dage.

Skulle fabriksredningen i Fårvang mislykkes, så arbejder det kommunale Jobcenter Silkeborg på en såkaldt "Plan B", skriver Midtjyllands Avis.

Jobcenter Silkeborg er i tæt dialog med kuratorerne omkring situationen og håber på redningen, men jobcentret har allerde samlet en række aktører som fagforeninger, nabokommuner og erhvervsfolk omkring sig, hvis der bliver behov for at skaffe nye job.

- Dette tværgående og tværkommunale samarbejde mellem Jobcenter Silkeborg, de faglige organisationer og erhvervSilkeborg er et vigtigt initiativ for at sikre størst mulig tryghed og effektivitet, hvis det værst tænkelige udfald af konkursbegæringen skulle blive en realitet, lyder det fra jobcentret til Midtjyllands Avis.

Over en årrække har antallet af Tvilum-ansatte allerede været faldende fra 1800 til lidt under 700, og i 2015 lukkede Tvilum produktionsstederne i Silkeborg og i Hauge.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078