23948sdkhjf

Hvidbjerg Vinduet ser positivt på mulighederne

Trods afskedigelse af enkelte medarbejdere som følge af lavsæsonen har adm. direktør Claus Arberg store forventninger til foråret og det nye bygningsreglement.
I vinduesbranchen er vinter lig med lavsæson – også hos Hvidbjerg Vinduet, som i løbet af december måned har droslet ned i produktionen som en konsekvens af sneen og de bidende frostgrader.

Seks af virksomhedens i alt godt 150 ansatte er blevet afskediget, men adm. direktør Claus Arberg ser positivt på mulighederne for snarlige ny- og genansættelser:

- Vi er sikre på, at de igen kommer i arbejde på virksomheden i løbet af foråret, og vi har en endda en tro på, at vi skal ansatte flere end de seks, som blev afskediget i løbet af december og lige før jul, siger han til Nordjyske Medier.

Hårde vintre har overbevist boligejerne
Optimismen bygger især på, at det nye bygningsreglement netop er trådt i kraft, og Claus Arberg forventer, at det vil smitte positivt af på vinduesbranchen:

- Hvidbjerg Vinduet er så afgjort præget af optimisme, fordi vi forventer, at bygningsreglementet vil give flere ordrer på bedre isolerende vinduer, siger han og fortsætter:

- De to seneste vintre har ligeledes overbevist flere husejere om, at man med fordel kan investere i nye døre og vinduer med langt bedre evne til at isolere end de gamle døre og vinduer, vurderer han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.531