23948sdkhjf

Se tallene: Satsning på kontraktmøbler belønner sydjysk polsterfabrik

Det er bedre, end det har været længe for Nielaus i Bramming, der laver rent danskproducerede polstermøbler, og et nyt regnskab viser klar fremgang og et nettooverskud på 2,1 mio. kroner.

Sidste år var det 1,3 millioner.

- Det er et godt spejlbillede af, at vi har et godt samarbejde med forhandlere, leverandører og designere og at vi har en supereffektiv platform til at fremstille på, siger Jesper Frederiksen, som er medejer og leder.

Den familieejede fabrik siden 1973 har især været kendt for at skabe møbler til private hjem, men en nyere satsning på kontraktmarkedet har været det fremmeste vækstlokomotiv.

- Det er der, vi vækster mest nu, og det er et segment, vi har fået meget fokus på. Det gør, at vi nu har 2 stærke områder at arbejde med.

Med placeringen i Bramming ligger Nielaus i en meget traditionel møbelby, som førhen var fuld af møbelfabrikker. Nielaus er en af de sidste tilbageværende.

- Så vi er dybt forankret i den lokale polsterproduktion, og vi har tradition for, at der er dygtige håndværkere i område. Vi har egen systue og tilskæreafdeling, så vi er 100 procent Made in Denmark. Vi er tæt på produktionen, og det er en kæmpe fordel, som kunderne giver kredit for. Vi kan selv gå ud i produktionen og kigge på det, vi laver. Om det er rigtigt syet eller polstret.

Jesper Frederiksen håber, at fremgangen fortsætter i det nye regnskabsår.

Men tror ikke, at væksten bliver med samme hastighed.

Nielaus A/S
mio. kr. 2016/17 2015/16
Bruttofortjeneste 4,2 3,4
Resultat af primær drift 2,8 1,7
Resultat før skat 2,8 1,7
Årets resultat 2,1 1.3
Balancesum 13,3 15,8
Egenkapital 11,2 10,3
Antal ansatte 15 14
Regnskabsåret blev afsluttet 30. september 2017.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078