23948sdkhjf

Inwido aktiverer arbejdsløse borgere

Vinduesfabrikken i Farsø har indledt et samarbejde med Jobcenter Vesthimmerland og tager i løbet af foråret 25 ledige borgere ind i et aktiveringsforløb.
Borgere, der har mistet tilknytningen til arbejdsmarkedet, får nu snart mulighed for at stifte bekendtskab med hverdagen på en vinduesfabrik.

Det er resultatet af en ny aftale mellem Inwido og Jobcenter Vesthimmerland, skriver Nordjyske.dk.

Målet med indsatsen er at give de ledige et kompetenceløft og en tro på, at de er klar til at vende tilbage til arbejdsmarkedet.

Ansvar for lokalområdet
Projektet skal efter planen starte op omkring den 1. april 2011, og til formålet skal der ansættes en projektleder og projektkoordinator:

- Som virksomhed vil vi også gerne tage socialt ansvar for vores lokalområde. Vort grundlæggende menneskesyn er, at alle har potentiale til at udføre meningsfuldt og værdi skabende arbejde, og at der er plads til alle på arbejdsmarkedet under en eller anden form, siger produktionsdirektør Jens Sørensen til Nordjyske.dk.

Inwidos nye medarbejdere kan være personer, der fx efter lang tids sygdom, sociale begivenheder eller ledighed har brug for at få afprøvet, hvilke former for arbejde, de kan holde til.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078