23948sdkhjf

Ugilt Savværk sælger fra

De 40 medarbejdere i Ugilt Savværks elementafdeling får ny ejer.

Taasinge Elementer udvider nu staben fra 135 til 175 medarbejdere.

Det sker med købet af Ugilt Savværks elementafdeling ved Sindal i Nordjylland.

Solgt til udenlandsk storkoncern

Investorerne Asbjørn Berge og Holger C. Hansen reddede i januar 2016 aktiviteterne og arbejdspladserne, da elementfabrikken Taasinge Elementer på Tåsinge ved Svendborg gik konkurs.

Halvandet år og et pænt millionoverskud senere – solgte investorerne hovedparten af virksomheden til svenske Nordic Waterproofing Group.

- Med Taasinge får vi et spændende tilskud med god tilvækstpotentiale. Det er glædeligt, at Taasinges direktør og produktionschef forbliver som minoritetsejere, og vi byder vores nye kolleger i Danmark velkommen til Nordic Waterproofing-koncernen, sagde koncerntopchef Martin Ellis ved den lejlighed.

Foruden moderfabrikken i Tåsinge har Taasinge Elementer produktion i Hampen i Midtjylland og i Letland. 

Handlen omfatter alle aktiviteter inden for fremstilling af byggeelementer i træ, herunder 40 medarbejdere og en årlig omsætning på cirka 40 mio. kroner.

- Købet er en vigtig del af vores strategi om at gøre Taasinge Elementer til en endnu større aktør på det nordiske marked for præfabrikerede bygningselementer, siger administrerende direktør Martin Tholstrup fra Taasinge Elementer i en pressemeddelelse.

Ugilt Savværk er en familieejet virksomhed med lang tradition inden for produktion af spær i træ. For godt 10 år siden blev forretningen udvidet med en selvstændig produktion af præfabrikerede tag- og vægelementer. Det er dette forretningsområde, der nu sælges fra, mens produktionen af spær fortsætter præcis som hidtil.

- Med salget til Taasinge Elementer har vi givet afdelingen og de 40 medarbejdere de bedst tænkelige perspektiver for fremtiden. Medarbejderne får ansættelse i en ambitiøs koncern med økonomiske muskler. Og samtidig kan vi nu på Ugilt Savværk fokusere 100 procent på spærproduktionen, siger Kenneth Jepsen, fabrikschef og indehaver.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078