23948sdkhjf

Tvis Køkkener åbner to nye butikker

Koncernen styrker sig på de svagt repræsenterede områder.

Den danske køkkenkæde Tvis Køkkener, som er en del af TCM Group, styrker sin position i Syd- og Sønderjylland med åbning af to nye køkkenbutikker i Aabenraa og Esbjerg.

- Som en del af TCM Group’s overordnede vækststrategi ønsker vi at styrke Tvis Køkkener som kæde ved at engagere dygtige forhandlere i de geografiske områder, hvor kæden hidtil har været svagt repræsenteret. Derfor er vi glade for at kunne byde velkommen til to nye butiksejere i det syd- og sønderjyske område, siger administrerende direktør Ole Lund Andersen, TCM Group.

Nye vækstområder
Når de to butikker i henholdsvis Esbjerg og Aabenraa åbner primo 2018, har Tvis Køkkener inden for de seneste år åbnet i alt otte butikker og dermed styrket sin markedsposition.

Planlagte vækstområder er nu Aalborg, Trekantsområdet samt Sjælland.

- Vi har stærkt fokus på at udvikle Tvis Køkkener til en landsdækkende kæde inden for en kortere årrække, og derfor søger vi intensivt efter dygtige, selvstændige køkkenforhandlere, siger Ole Lund Andersen.

Gode butiksplaceringer
De to nye køkkenbutikker får begge optimale placeringer på såkaldte køkkenstrøg i både Esbjerg og Aabenraa.

- Placeringen af køkkenbutikker er i dag helt afgørende, og i både Esbjerg og Aabenraa er det lykkedes at finde de helt rigtige forretningslokaler på synlige lokaliteter, hvor køkkenkunder i forvejen kommer, siger kædechef Per Sander.

I Aabenraa er det en erfaren køkkenforhandler, John Bech, som åbner butikken på Vestvejen, og i Esbjerg hedder forhandleren Vibeke Bendorff, der primo 2018 slår dørene op til en nyrenoveret butik i byens køkkenområde.

Dermed har kæden nu 22 butikker i Danmark.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079